Sağlık

WHM Klinik İstanbul

WHM Klinik İstanbul

WHM Klinik, İstanbul’daki kuruluşundan bu yana hasta memnuniyeti odaklı hizmet veren bir kurumdur. 8 yılı aşkın tecrübesi ve uzman ekibi ile burun estetiği, plastik cerrahi, diş cerrahisi, saç ekimi, sakal ekimi, bıyık ekimi ve kaş ekimi operasyonlarının gerçekleştirilmesinde aracılık ederek birçok insanın mutluluğunda rol almıştır. Tıp alanındaki gelişmeleri son teknoloji ekipmanlarla takip eden WHM Klinik, her zaman kaliteli hizmet vermeyi ilke edinmiştir.

WHM Klinik Operasyon Süreci

Ayda 350’den fazla saç ekimi, 70’den fazla plastik cerrahi ve ayda en az 50 estetik diş hekimliği operasyonunda aracılık ederek Türkiye’nin en iyileri arasındayız. Tüm işlem süreçlerinde sizin isteklerinizi dikkate alarak plan ve program oluşturuyoruz.
WHM Klinik anlaşmalı uzman doktorları ile profesyonel saç ekimi operasyonlarında, rinoplasti operasyonlarınızda ve plastik cerrahi alanında tüm ihtiyaçlarınızda her zaman yanınızdadır.
WHM Klinik kurduğu iş ortaklıkları ile operasyonlarını tamamen steril bir ortamda gerçekleştirerek sağlık standartlarını en üst düzeye çıkarmaktadır. Her yıl 1000’den fazla yerli ve yabancı ziyaretçiyi ağırlamakta, üst segmente yönelik anlaşmalı otel ve VIP transfer hizmetleri ile kaliteli bir deneyim ve üst düzey konfor sunmaktadır. WHM Klinik, tam donanımlı hizmet veren hastaneler ile anlaşmalar yaparak sağlınızı önemser. WHM Klinik, estetik alanında mutluluğunuza ortak olmak isteyen, değişim ve memnuniyeti garanti eden profesyonel bir ekibe sahiptir. Daha iyi ve sağlıklı bir görünüme sahip olmak için hemen bizimle iletişime geçebilir ve ücretsiz danışmanlık hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.

WHM Klinik Doktorları

WHM Klinik farklı branş dallarında hizmet veren disiplinlerarası çalışan saç ekimi, burun estetiği, plastik cerrahi, medikal estetik, medikal cerrahi ve diş operasyonları üzerine çalışmaktadır. Alanında uzman doktorları bünyesinde barındıran WHM Klinik 8+ yılı aşkın süredir başarılı birçok operasyon yönetimi sağlamıştır. Bünyemizde bulunan uzmanlarımız arasında;

Saç Ekim – Hasan Gönenci

İstanbul Aydın Üniversitesi anestezi Bölümünden mezun olarak 2 yıl plastik cerrahlar derneği staj eğitiminden sonra saç ekim alanında ilerlemeyi tercih ederek 8 yıldır saç ekim alanında çalışmalarıma devam etmektedir yaklaşık 4.000 saç ekimi işlemi yapmış bulunmaktadır. İstanbul’da yılın en iyi saç ekim uzmanı ödülünü almıştır. Son 1 yıldır WHM Klinik bünyesinde sizlere hizmet vermektedir.

Burun Estetiği – Op. Dr. Vepa Silapov

Op. Dr. Vepa Silapov, Kulak Burun Boğaz İhtisasını Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tamamladı. Eğitimi ve meslek hayatı boyunca özel ilgi alanı başta burun estetiği, çocuk kulak burun boğaz hastalıkları, horlama cerrahisi ve alerji üzerinedir.

Plastik Cerrahi – Op. Dr. Nejat Rustamov

İstanbul’da çeşitli hastanelerde estetik cerrahi işlemleri ve medikal estetik alanında hizmetlerini genişleterek birçok ödül almıştır. Op. Dr. Nejat Rustamov yaklaşık 5 yıldır deneyimli ekini ile Beraber 3000-4000 arası estetik cerrahi işlerini başarı ile yapmıştır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir