Sağlık

Revizyon Burun Estetiği Türkiye – Vepa Silapov

Revizyon Burun Estetiği Türkiye – Vepa Silapov

Burun estetiği son yıllarda en çok tercih edilen estetik uygulamalarından birisidir. Fakat burun estetiği yaptırdıktan sonra memnun olmayan ve ameliyat sonrası problemler yaşayan kişiler bu alanda pek çok araştırma yapmaktadır. Bu durumdaki kişiler için tercih edilecek yöntemlerden birisi revizyon burun estetiği uygulamalarıdır.

Revizyon Burun Estetiği Nedir?

Son zamanlarda İstanbul burun estetiği olarak araştırma yapan kişiler revizyon estetiği merak etmektedir. Revizyon estetik ameliyatı sonrasında burunda oluşabilen eğilme, asimetri problemler, burun tıkanıklığı gibi fonksiyonel problemler sonucunda istenilen şeklin oluşmaması durumlarında yapılan ikinci veya daha fazla cerrahi müdahalelerdir. Burun estetiği ise en sık revizyon yapılan ameliyatlardan birisidir. Bunun sebebi yüzün ortasında yer alan burnun üzerinde oluşan problemlerin göz önünde olması ve dikkat çekmesidir.

Burun ameliyatı sonrasında istenilmeyen sonuçların veya durumların oluşmasına neden olan pek çok etken bulunmaktadır. Bu amaçla revizyon burun estetiği İstanbul bu alanda çok sık araştırılmaktadır. Revizyon ameliyatlarının yapılmasının en temel etkenleri şunlardır:

  – Ameliyat öncesinde problemin tam olarak anlaşılmaması

 – Hastanın beklentilerinin tam olarak anlaşılmaması

 – Cerrahi tekniklerdeki hatalar

 – Hastaya ait bazı yapısal özellikler

 – Ameliyat sonrasında iyileşme zamanında bazı problemlerin yaşanması revizyon burun estetiğinin yapılmasının en temel nedenleridir.

Revizyon Burun Estetiği Öncesinde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Revizyon burun estetiği Türkiye için araştırma yağan kişilerin dikkat etmesi gereken konulardan birisi de ameliyat öncesi yapılması gerekenlerdir. Burada hedef burun şeklinin iyileştirilmesi ve burun fonksiyonlarının giderilmesidir. Revizyon estetiği ameliyatı öncesinde dikkat edilmesi gerekenler içerisinde önemli nokta işlemin süresidir. Bu ameliyat genellikle 10 ile 20 arası dakika sürmektedir. İlk ameliyatta yapılmayan müdahaleler yerine getirilmektedir. Fakat bazı komplike durumlarda süre biraz uzayabilmektedir.

Revizyon burun estetik uygulaması yaptıracak olan hastaların bilmesi gereken en önemli şey yüz ameliyatları içerisinde en zor olmasıdır. Bu sebeple burun ameliyatları tecrübe ve incelikli cerrahi bilgisi gerektirmektedir. Operasyon esnasında yapılan yanlış işlemler burun fonksiyonları da dahil olmak üzere estetik görünümde bozulmalara sebep olmaktadır. Bu sebeple bu ameliyat öncesinde hastaların ilk olarak detaylı bir şekilde muayene yapılması çok önemlidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir