Sağlık

Erkeğin Cinsel Organı Neden Kalkmaz Ve Mutluluk Çubuğu Kalıcı Çözüm Sağlar Mı?

Erkeğin Cinsel Organı Neden Kalkmaz Ve Mutluluk Çubuğu Kalıcı Çözüm Sağlar Mı?

 Dünya çapında erkeklerin % 52 oranında sertleşme sorunu yaşadığı görülmektedir. Özellikle 40 yaş ve üzeri yaşlardaki erkeklerde, sertleşme sorunu görülme oranı daha da yüksek olmaktadır. Adeta erkeklerin korkulu rüyası haline gelen sertleşme sorunu için farklı tedavi yöntemleri de bulunmaktadır. Peki erkeğin cinsel organı neden kalkmaz diye sizlerde merak ediyorsanız, bu sorunuzun cevabını yazımızda bulabilirsiniz. Sertleşme sorunu, halk arasında iktidarsızlık problemi olarak ta bilinmektedir. Bu sorunu yaşayan kişilerin penisi kalkmaz. Diğer bir deyiş ile sertleşme sorunu yaşayan kişilerin, cinsel aktivitelerini gerçekleştirebilmek veya sürdürebilmek için, penisleri gerekli dikleşmeyi ve sertliği sağlayamamaktadır.

 En Kalıcı Tedavi Yöntemi Hangisidir?

 Sertleşme sorunu yaşayan kişiler, cinsel birliktelik için istekli olsa dahi, bu sorun sebebi ile cinsel birlikteliğe girememekte veya devam ettirememektedir. Sertleşme sorunu için farklı tedavi yöntemleri mevcuttur. Bunlar doğal yöntemler, medikal yöntemler ve cerrahi operasyonlar olarak üçe ayrılmaktadır. Bu sorunu yaşayan kişiler için öncelikle ilaç tedavisi ve desteği, vakum cihazı tedavisi gibi tedavi yöntemleri uygulanmaktadır. Bu tedavilerin tamamı geçici bir sertlik sağlayabilmektedir. Fakat en kalıcı çözüm mutluluk çubuğu tedavisi ile sağlanabilmektedir. Penis içerisine, cerrahi bir operasyon ile yerleştirilen silikon destekler ile kalıcı bir sertleşme sağlanabilmektedir. Bu tedavi sayesinde, cinsel bozukluğu olan kişiler, eski performanslarına kavuşabilmektedir. Kısa ve kolay bir operasyon ile tamamlanan bu tedavi ile sertleşme sorununa, kalıcı bir çözüm sağlanması başarılmıştır.

 Memnun Kalan Var mı?

 Sertleşme sorunu için bu tedavi yöntemini tercih eden kişilerin memnuniyet oranı oldukça yüksektir. Yapılan araştırmalar sonucu, bu tedavi yöntemi ile cinsel birliktelik için gerekli sertleşme % 90 ve % 95 oranında sağlanabilmektedir. Ayrıca bu tedaviden memnun kalan hastaların oranının ise % 90 civarı olduğu gözlemlenmiştir. Kalıcı bir sertlik sağlayan bu tedavi yöntemi ile hem hastaların hem de partnerlerinin oldukça memnun kaldığı tespit edilmiştir. Özellikle ilk 6 ve 12 aylık dönemden sonra, hastaların memnuniyet oranının daha da arttığı gözlemlenmektedir.

 Tedaviden Sonra Cinsel Birliktelik Ne Zaman Yaşanır?

 Tedaviden sonra, ameliyat bölgesinde ve çevresinde kısa süreli ağrılar, şişlik ve morarmalar gibi bazı sorunlar yaşanabilmektedir. Ameliyattan 4-6 hafta sonra, doktor kontrolü ve onayı ile birlikte, cinsel birliktelik yaşanabilmektedir. Tedavi için yapılan bu ameliyat, hastanın zevk alma ve orgazm olma gibi durumları etkilememektedir. Ayrıca bu hastalar çocuk sahibi de olabilmektedirler. Tedavi aşamaları tamamlandıktan sonra, eskisi gibi cinsel aktivitede bulunmaları mümkündür. Detaylı bilgi için https://www.mutlulukcubugu.com adresini ziyaret ederek, tedavi yöntemleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir