Gündem

Toncoin Ne İşe Yarar?

Toncoin nedir sorusuna cevap verdikten sonra. şimdi onun potansiyel uygulamalarını düşünmeliyiz. Toncoin’in yeni ekonomi ve Web3 üzerindeki etkisi, blok zinciri ekosistemi geliştikçe büyüyebilir. Toncoin, zincir içi işlemleri işlemek için akıllı sözleşmeleri kullanmak için zaten komisyon ödemeleri sunuyor. Ağda yerleşik uygulamalar tarafından sunulan hizmetler için ödeme yapılmasını sağlar. Ayrıca TON, ödüllerinin bir kısmı karşılığında adaylara sermaye kredisi sağlar. Yakında TON, veri depolama ve TON proxy için ödemeleri de kabul edecek.

Parçalama, TON ağının başka bir özelliğidir. Bu örnekte, parçalama özelliği esasen bir blok zinciri içindeki bir blok zinciridir. Bu özel işlev, ana blok zincirinin zaten sıkışık olması durumunda, bir alt blok zincirinde birden fazla işlemin gerçekleşmesini sağlar. Ek olarak, “parçalama”, daha büyük bir bütünün daha küçük bir parçasını ifade eder. Bir parça zinciri, TON ağındaki ana blok zincirinin bir dalı olacaktır.

TON, çeşitli cüzdan seçenekleri de sunar. Vesayetli veya vesayetsiz cüzdanlar satın alabilirsiniz. Ek olarak, cüzdan özelliği uygulamalara entegre edilecek, böylece kullanıcılar kolayca para transfer edebilecek ve diğer TON ağ servisleriyle iletişim kurabilecek. Kullanıcıların bireysel ihtiyaçları, kullandıkları cüzdan türünü belirleyecektir. Rep coin nedir Depolama ihtiyaçlarınızı karşılamak için bir hizmet kullanmayı tercih ediyorsanız, saklama seçeneği kullanmak tercih edilebilir. Cüzdanınız ve paranız üzerinde tam kontrol sahibi olmaya değer veriyorsanız, velayetsiz bir cüzdan sizin için en iyi seçenek olabilir. Her iki cüzdanda da kullanıcılar her zaman önlem almalı ve şifreleme anahtarlarını korumalıdır.

Neden Toncoin?

TON ağ web sitesi, teknolojisinin diğer katman-1 blok zinciri ağlarından çok daha üstün olduğunu iddia ediyor. Raporlara göre TON, Ethereum’un on iki saniyesinin aksine blokları beş saniyede doğrular. Sharding desteği aynı zamanda TON ağı ile Ethereum ve Solana arasındaki temel ayrımdır. TON ağı içinde, parçalar arası iletişim dikkate değer, neredeyse anlık bir hızda gerçekleşir. Ayrıca, TON ağı, iş zinciri başına yalnızca maksimum 260 parçayı destekler. Ethereum ise maksimum 26 parçayı destekleyebilir. Solana ise sıfır parçalama desteğine sahip.



https://kriptopod.com