1. Haberler
  2. Gündem
  3. Saadet Partisi Keşan’da oda başkanları ile buluştu

Saadet Partisi Keşan’da oda başkanları ile buluştu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) – Keşan’da bir restaurantta oda başkanlarıyla buluşan Saadet Partisi Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca, AK Parti hükümetinin özellikle tarımda yanlış politika uyguladığını vurguladı.

Oda başkanları ile gerçekleşen buluşmaya Edirne İl Başkanı Sinan Tekin, Keşan İlçe Başkanı Ahmet Köseler, Enez İlçe Başkanı Gürcan Doğan ve partililer de katıldı.

Yerel seçimlerle ilgili teşkilatlarla istişarelerde bulunmak üzere saha çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Milletvekil Atmaca, ülkenin önemli bir süreçten geçtiğini, her alanda ciddi sıkıntılar yaşandığını, özellikle tarım ve hayvancılıkta yanlış politikalar uygulandığını belirtti. Türkiye’nin tarımda kendi kendine yetebilen ülke olmaktan çıktığını ve dışa bağımlı hale geldiğini vurgulayan Atmaca, “Öyle berbat bir düzen oluşturuldu ki üretici zarar ediyor, tüketici de pahalıya satın alıyor.” dedi.

Konuşmasının devamında Gazze’deki saldırılara da değinen Milletvekili Atmaca, daha sonra oda başkanlarının görüşlerini dinledi ve sorularını yanıtladı.

Saadet Partisi Keşan’da oda başkanları ile buluştu
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Sağlık Haberi Oku ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış -
Bizi Takip Edin