1. Haberler
  2. Gündem
  3. BİST100 endeksi

BİST100 endeksi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Rusya – Ukrayna gerginliğine ABD ve NATO’nun da katılması ile risk iştahı azalırken, artan jeopolitik riskler endişe yaratıyor. Ayrıca ABD Başkanı Biden’ın Rusya’ya yaptırım uygulayabileceği haberleri sonrasında ABD yönetimi, Ukrayna işgali durumunda uygulanacak yaptırımlara karşılık Rusya’nın doğal gazı kesmesi halinde Avrupa’nın ihtiyacının karşılanması için Asya, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’daki doğal gaz üreticileri ile görüştüklerini belirtti.

 

BİST100 endeksi tarafına bakılacak olursak alımlar geçtiğimiz işlem günü devam etti. Borsa tarafından BİST50 paylarına uptick rule kuralı uygulamaya dün de sokuldu. Ulaştırma sektörü payları dünkü yükselişe öncü oldu.

 

OPEC+’nın önümüzdeki hafta yapacağı toplantıda daha önce açıklanan plana sadık kalması ve toparlanmaya devam eden petrol talebini karşılamak amacıyla makul oranda üretim artışına karar vermesi bekleniyor.  Suudi Arabistan ve Rusya’nın liderliğini yaptığı 23 ülkelik OPEC+’nın Mart ayı için 400.000 varillik yeni bir artış kararı alması ihtimalinin yüksek olduğu belirtiliyor.

Kaynak İnfo Yatırım
Hibya Haber Ajansı

BİST100 endeksi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Sağlık Haberi Oku ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış -
Bizi Takip Edin