Gündem

Bandırma Taksi

Bandırma Taksi

Bandırma ilçesi ve civarında yer alan bütün bölgeleri olmak üzere deneyim sahibi, donanımlı bir taksi filosu olan birden fazla duraklar içinden en iyisi olarak sektörde varlığını en iyi şekilde sürdürmektedir.

1974 yılı itibari ile faaliyete geçmiş ve Bandırma etrafında hizmetlerini sunan ve bu şehrin pek çok noktasına kaliteyi, konforu ve güveni müşterilerine en iyi şekilde sunmaya çabalayan taksi durağı olarak bu sektöre uzun yıllardır hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz.

Şirket misyonu olarak önceliğin daima müşterinin memnuniyeti olmasını ilke edinmiş olan taksi durağımız, Bandırma ve çevre bölgesini kapsayan ve epey bir noktaya, şehir içi ve şehir dışı yolculuk fark etmeksizin 7/24 kesintisiz şekilde en iyi hizmeti sunmaktadır.

Bulunduğu sektörde deneyimi kanıtlanmış ve donanımlı, güler yüzlü ekibiyle yolculuğunuz boyunca size konfor ve güveni sağlamaktadır.

Hizmet ve Misyonumuz

Balıkesir ile Bandırma etrafındaki birçok noktaya seyahat ihtiyacınızı, güven ve de konforla yapabileceğiniz çok tecrübeli kadrosuyla son derece modern taksi durağı olarak pek çok müşteriye her zaman iyi hizmet sunmaktadır.

Özellikle müşterilerine en iyi konforlu ve çok iyi güvenli yolculuğu sunmak için bünyesindeki taksi filosunu son model donanımlı araçlardan oluşturmuş ve her daim gelişen teknolojiyi bu sektörün içinde katarak, sunduğu hizmetlerine günümüz koşullarında en iyi şekilde sağlamaya devam etmektedir.

Bununla beraber Bandırma taksi durağı hem konforlu hem de kaliteden ödün vermeden hizmet eden ve müşterilerine güvenli ve konforlu modern filo araçlarıyla, en keyifli, en güvenli ve en kaliteli yolculuk sunmaktadır. Firma ile iletişim kurmak için 0543 654 33 07 numarasından ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir