Genel

Dyt. Burcu Üstad, 2022 en iyi diyetisyenlik ödülünü aldı

Dyt. Burcu Üstad, 2022 en iyi diyetisyenlik ödülünü aldı

Medica Derma şirketi tarafından yapılan 2022 en iyi diyetisyen seçimleri, 2023 yılının ocak ayında yapıldı. Tüm senenin alanında en iyi ve danışanları en memnun diyetisyeni Burcu Üstad seçildi.

2022 yılı için, İstanbul’da bulunan diyetisyenleri arasında analizler yapan şirket, yılın en iyi diyetisyen ödülünü Dyt. Burcu Üstad’a verdi. Bununla beraber yılın en iyi bölgesel zayıflama uzmanı seçilen Dyt. Burcu Üstad, aynı anda 2 ödülü birden alan ilk kişi oldu. 

En iyi diyetisyen nasıl seçiliyor?

En iyi diyetisyen ödülünü vermek için, Medica Derma şirketi çalışanları arasında bir değerlendirme yapıyor. Bu değerlendirmede diyetisyenin danışanlarının memnuniyeti ve yaptığı yorumlar büyük rol oynuyor. Bununla beraber, en çok arkadaşına öneren danışanlar, en çok programa devam eden danışanlar ve mutlulukları özel olarak tüm sene boyunca raporlanıyor. Bu raporlara göre puanlama ve sıralama yapılıyor.

Danışanların tüm analizleri sonucunda ay bazında en iyi diyetisyen seçiliyor. O ay en çok puanı almış diyetisyen ayın diyetisyeni oluyor. Toplamda en çok ay kazanmış diyetisyen ise yılın diyetisyeni seçilerek ödülü veriliyor.

Aynı sistem bölgesel zayıflama için de geçerli. Bölgesel zayıflama konusunda en çok doğru yönlendirme ve başarılı sonuçlar sıralanıyor ve puanlanıyor. Ay bazında en çok puan kazanan ayın birincisi, en çok ay kazanmış kişiler ise yıl birincisi oluyor.

Genelde bu iki ödül ayrı ayrı verilirken, bu sene ilk defa 2022 yılı için tek bir kişi tarafından kazanıldı. Dyt. Burcu Üstad hem yılın diyetisyeni, hem de yılın bölgesel zayıflama uzmanı seçildi.

Dyt. Burcu Üstad kimdir?

Uzman diyetisyen, 2019 yılında İstanbul Medipol Üniversitesinden mezun oldu. Beslenme ve Diyetetik bölümünden onur derecesi ile mezun olurken, aynı zamanda Psikolojik Danışmanlık bölümünden de onur derecesi ile mezun olarak 4 adet belge & diplomanın sahibi oldu. Mezun olduktan sonra kariyerinde emin adımlarla yürüyen Dyt. Burcu Üstad, her zaman psikoloji ile diyetisyenliğin birbirinden ayrılmayacak 2 şey olduğunu savundu.

Maltepe Diyetisyen hizmeti almak isteyen kişiler için İstanbul’da hizmet veren Dyt. Burcu Üstad, kilo alma ve kilo verme, ergenlik dönemi beslenme, bölgesel incelme gibi konularda danışanlarına hizmet veriyor. 3 yıldan uzun süredir ayakta danışan kabul eden diyetisyene, kendi internet sitesi üzerinden randevu alınabiliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir