Genel

Dudak Dolgusunun Avantajları Nelerdir?

Dudak Dolgusunun Avantajları Nelerdir?

Günümüzde estetik işlemler, neredeyse pek çok kadın tarafından çok önemli bir hale geldi. Bunun nedeni ise dış görünümün çok önemli hale gelmesinden kaynaklanıyor. Ayrıca dudak boyutundan memnun olmayan kişiler için dudak dolgusu işlemi yaptırmak gerekir. Dudak dolgusu ile beraber daha güzel bir yüz hatlarına sahip olunur. Daha cool ve fresh bir yüz ortaya çıkar.

Yapılan makyaj daha çok ön plana çıkar. Ayrıca dudak dolgusu yaptıran kadınlar, çok daha fazla özgüven kazanır. Pek çok açıdan faydalı olan dudak dolgusu işlemi doğru şekilde yapıldığı sürece çok başarılı sonuçlar elde edilir.

Dudak Dolgusunda Yüze Uygun Tercih

Dudak Dolgusunda doğru bir oranla beraber, yüze uygun bir dudak elde edilir. Dudak dolgusu oranına karar verirken, doktorla birlikte karar verilir. Hem doğal görünümde hem de yüz hatlarına uygun kalınlıkta bir dudak ortaya çıkar. Böylece güzel şekilde yüz hatları ortaya çıkar. Yüzdeki altın oran da daha simetrik hale gelir. Yüze uygun bir dolgu ile çok estetik bir görünüm elde edilir.

Dudak dolgusunun kaliteli ve yan etkisi olmayacak şekilde yapılması için doğru bir kişiden hizmet almak gerekir. Bunun için de Dr Banu Caycı sitesi güvenle ziyaret edilebilir. Oldukça güvenli bir hizmet alarak memnun kalınacak bir dudak dolgusu elde edilir.

Ozon Tedavisi İşlemi Nedir?

Ozon tedavisi işlemi pek çok hastalıkta etkili bir yöntemdir. Bu tedavi yöntemi ile beraber şifa bulmak mümkündür. Kanser, sinüzit, kalp rahatsızlıkları, beyinle ilgili rahatsızlıklar gibi pek çok hastalığa iyi gelen bir tedavidir.

Ozon tedavisi seans halinde yapılır. Bu seans sayısı 15 i bulabilir. Daha kısa da sürebilir. Hastanın durumuna bağlı olarak değişir. Buna da doktor karar verir. Süresi ise 15 dakika kadardır. Bu tedavi devam ederken, kişilerin günlük yaşantısına devam etmesi mümkündür. Oldukça etkili bir tedavidir. Yapılması uygun olduğu sürece hastalığı durumuna göre ozon tedavisi almak mümkündür.

Ozon Tedavisinin Yararları Nelerdir?

Ozon tedavisi yapıldıktan sonra kan dolaşımı hızlanır. Ayrıca cilde iyi gelerek, temiz ve pürüzsüz bir cilt elde etmek mümkündür. Beyne iyi geldiği için pek çok hafıza hastalıklarına iyi gelir. Odaklanma sorunu yaşayan, dikkat dağınıklığı yaşayan, kronik rahatsızlığı olan kişiler için çok doğru bir tedavi yöntemidir.

Sadece bu konuda değil genel halsizlik konusunda da fayda sağlar. Enerji düşüklüğü yaşayan kişiler için çok mantıklı bir tedavidir.  Ayrıca göz hastalıklarına, enfeksiyon, bakteri ve virüs için oldukça etkili bir tedavidir.

Ozon tedavisi sayesinde kilo vermek de mümkündür. Metabolik olarak hızlanmayı sağlar. Özellikle kanser hastalarında ozon tedavisi sıklıkla kullanılan bir yöntemdir.

Hamile olunmadığı takdirde, yüksek tansiyon hastası olmayan, ciddi bir kansızlık sorunu yaşamayan ve yakın zamanda kalp krizi geçirmeyen kişiler için uygulanabilir bir tedavidir.

Soğuk Lipoliz İşlemi Nedir?

Soğuk lipoliz günümüzde bölgesel yağlanma sorunu yaşayan kişilerin tercih ettiği, yeni sistem bir işlemdir. Eksi derecelerde soğuk işlemle beraber, incelme sağlanır. Sekiz cm ye kadar incelme sonucu elde edilebilir. Ayrıca tek seansta bile oldukça etkili sonuçlar elde edilir.

Bazı kişiler tamamen olmasa da vücutlarının belirli bölgelerinde incelme olmasını ister. Bunun için de soğuk lipoliz işlemi çok mantıklı olur. Vücuda herhangi bir yan etkisi ya da zararı olmayan bir işlemdir. Doğru kişilere yapıldığı takdirde kalıcı bir etki sağlanır. Tüm bu fiziksel işlemler konusunda doğru sonuçlar almak için Dr Banu Caycı sitesi ziyaret edilebilir.