1. Haberler
  2. Gündem
  3. Türk Hava Kurumu İpsala’dan çağrı!

Türk Hava Kurumu İpsala’dan çağrı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) – Türk Hava Kurumu İpsala Şubesi Başkanı Murat Uzun, Ramazan ayı boyunca Fitre ve Zekat bağışlarının THK tarafından toplanacağını duyurdu. Bağışlar, Türk gençliğinin havacılık faaliyetleri, sağlık hizmetleri ve orman yangınlarıyla mücadele gibi alanlarda kullanılacak.

BAĞIŞLAR HAVACILIK, SAĞLIK VE ORMAN YANGINLARI İÇİN KULLANILACAK

Türk Hava Kurumu İpsala Şubesi Başkanı Murat Uzun, Ramazan ayı boyunca fitre ve zekat bağışlarının THK tarafından toplanacağını açıkladı.

Uzun, THK’nın her yıl olduğu gibi bu yıl da fitre ve zekat toplama yetkisine sahip olduğunu belirterek, yapılan bağışların Türk gençliğinin havacılıkla olan ilgisini artırmak, sağlık hizmetlerini desteklemek ve orman yangınlarıyla mücadelede kullanılacağını ifade etti.

TEŞEKKÜR VE BAYRAM MESAJI

Murat Uzun, bağış yapan vatandaşlara teşekkür ederek, Ramazan Bayramı’nı en içten dilekleriyle kutladığını belirtti.

THK İpsala Şubesi, Ramazan ayı boyunca bağış kabul etmeye devam edecek.

Türk Hava Kurumu İpsala’dan çağrı!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Sağlık Haberi Oku ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış -
Bizi Takip Edin